Terms of Service

Welkom bij Lekkageoplossing.nl. Door gebruik te maken van onze website en diensten, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website gebruikt. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken wij u geen gebruik te maken van onze website.

1. Algemene Informatie

  • Websitebeheerder: Lekkageoplossing.nl
  • E-mailadres: info@lekkageoplossing.nl
  • Telefoonnummer: 085 0606390
  • Adres: Frankrijkstraat 59, 3402 BE IJsselstein

2. Toepasselijkheid

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers van de website, gebruikers van onze diensten en alle overeenkomsten die met Lekkageoplossing.nl worden aangegaan.

3. Gebruik van de Website

  • U mag onze website alleen gebruiken voor wettige doeleinden en in overeenstemming met deze Algemene Voorwaarden.
  • Het is verboden om onze website te gebruiken voor frauduleuze activiteiten, of activiteiten die in strijd zijn met de wet, rechten van derden, of de openbare orde en goede zeden.
  • Het kopiëren, verspreiden of openbaar maken van inhoud van de website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lekkageoplossing.nl is niet toegestaan.

4. Diensten en Aansprakelijkheid

  • Lekkageoplossing.nl streeft ernaar om alle diensten zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en uit te voeren.
  • Hoewel wij ernaar streven de informatie op onze website actueel en correct te houden, kunnen wij niet garanderen dat de website altijd beschikbaar is of dat de inhoud altijd foutloos is.
  • Lekkageoplossing.nl is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van onze website of diensten, tenzij deze schade het gevolg is van opzet of grove nalatigheid van Lekkageoplossing.nl.

5. Prijzen en Betalingen

  • De prijzen voor onze diensten worden duidelijk aangegeven op onze website of in een offerte.
  • Wij behouden ons het recht voor om prijzen op elk moment te wijzigen. Prijswijzigingen hebben geen invloed op reeds geaccepteerde offertes of lopende overeenkomsten.
  • Betaling dient te geschieden zoals aangegeven in de overeenkomst of factuur. Indien betaling niet tijdig plaatsvindt, behouden wij ons het recht voor om de dienstverlening op te schorten of te beëindigen.

6. Annulering en Wijziging van Diensten

  • U kunt een afspraak of dienst tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren of wijzigen. Na deze periode behouden wij ons het recht voor om kosten in rekening te brengen.
  • Lekkageoplossing.nl behoudt zich het recht voor om een afspraak te annuleren of te wijzigen in geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden.

7. Privacy en Gegevensbescherming

Uw privacy is belangrijk voor ons. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken en beschermen.

8. Intellectuele Eigendomsrechten

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo’s en software, is eigendom van Lekkageoplossing.nl of zijn licentiegevers en is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Gebruik van deze inhoud zonder onze uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.

9. Links naar Derde Partijen

Onze website kan links bevatten naar websites van derden. Lekkageoplossing.nl heeft geen controle over de inhoud of het privacybeleid van deze websites en is niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies dat voortvloeit uit het gebruik van deze websites.

10. Wijzigingen van de Voorwaarden

Lekkageoplossing.nl behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Wijzigingen worden van kracht vanaf het moment dat ze op onze website worden geplaatst. Wij raden u aan om regelmatig de Algemene Voorwaarden te raadplegen.

11. Toepasselijk Recht en Geschillenbeslechting

Op deze Algemene Voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing. Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze Algemene Voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

12. Contact Informatie

Voor vragen over deze Algemene Voorwaarden kunt u contact met ons opnemen:

Bij Lekkage Oplossingen zetten we kwaliteit en professionaliteit op de eerste plaats.

© 2024 Lekkage Oplossingen. Alle rechten voorbehouden.